A4, A3 PET fólia lézernyomtatókhoz

A4, A3 PET fólia lézernyomtatókhoz

tartós szintetikus papírok

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a fekete-fehér és színes lézernyomtatókban használható német fóliákat: a Signolit SC 22 matt fehér poliészter alapanyagú "szintetikus papírt" és annak öntapadós változatát, a Signolit SC 44 öntapadó matt fehér poliészter fóliát.

Fekete-fehér és színes lézernyomtatókba
Tartós anyagok
Piszoknak és víznek ellenálló felülettel
Kedvező áron


A4-es, A3-as lézernyomtatóval nyomtatható fóliaA Signolit SC 22 egy szintetikus, a hagyományosnál jóval strapabíróbb "papír". Felhasználási szempontból rendkívül sok jó tulajdonsággal rendelkezik: amellett hogy a szennyeződéseknek és a nedvességnek is ellenáll, karcolásállósága is kiváló. Környezetvédelmi szempontból előnye, hogy PVC-mentes.
Elsősorban sokszor forgatott kézikönyvek, mérnöki dokumentációk, műszaki rajzok és prezentációk nyomtatásához javasoljuk, de a nagy igénybevételnek kitett napi használatú papírnyomatokat is kiváltja, így étlapok, vagy akár tartósan nedves környezetben alkalmazott növénycímkék, faiskolai jelölőszalagok előállításánál is jól használható.


A 155 mikron vastagságú, matt fehér Signolit SC 44 olyan öntapadós poliészterfólia, amelyet többek között tartós címkék, matricák, termékcímkék, tájékoztató táblák készítéséhez ajánlunk. Felragasztható műanyagból, üvegből, fémből, stb. készült sima és lapos felületekre. Alacsony nyomtatási költsége kiváló színreprodukálással és jó tonertapadással párosul. A fekete-fehér és színes lézernyomtatókban, másológépekben egyaránt használható fólia időjárásálló, tehát a kültéri alkalmazásoknál is helytáll.


folex regulus A4 öntapadó fólia Az SC 22 és SC 44 fóliák kaphatóak
A4 és A3 méretű lapokban.
Az SC 44 rendelhető
A3+ (320 x 450 mm) lapokban és
914 mm x 50 m tekercsekben is.

Folex-Regulus nyomtatófólia


Ossza meg a jó hírt másokkal is a facebookon!


ár, akció Az új fehér lézernyomtató fóliák már megvásárolhatók webshopunkban.



További információért írjon vagy telefonáljon.


Copyright (c) Digit Bt., All rights reserved - www.nagyformatumu.hu/en/ - contacts - en