* Hogyan használhatja papíron lévő terveit a CAD-es munkában?

Integrálja a papíron lévő tervrajzait is a számítógépes CAD workflow-ba!

CAD workflowA CAD alkalmazásban készített munkáit a tervezés, kiértékelés, koordinálás érdekében kinyomtatja és az információt analóg módon osztja meg kollégáival. Ez nem illeszkedik a digitális munkafolyamatba és gyakran visszafogja a tevékenységet a műszaki rajzok újbóli elkészítésének kényszere.

A Contex megoldást tud nyújtani erre a problémára. A széles formátumú dokumentumok szkennelésének legújabb fejlesztéseit használva integrálni lehet a CAD tervdokumentumokat a mérnöki munkafolyamatokba. Az Ön irodájában is.

3D rajz
"Akár egy raszteres állomány vektorizálására van szükségünk, akár egy képet akarunk háttérként beilleszteni egy CAD rajzba, a Contex szkennerek biztosítják azt a minőséget és pontosságot, amivel kielégíthetjük ügyfeleink igényeit."


Scott Carter, a Digital Data Services elnöke

Szkenneléshez szkennert használjon, ne másológépet!

"A megfelelő eszköz használata már fél siker a munka elvégzéséhez"

A Contex szkennelési megoldásai minőségi megoldást nyújtanak mindenféle szkennelési igényre. A multifunkciós eszközökkel (MFP) ellentétben - ahol a cél elsősorban a másolatok készítése - egy önálló széles formátumú szkenner nyújt csak Önnek megfelelő magasságot a kényelmes munkához, lehetőséget a beolvasott képek tisztítására, minőségének javítására és kívánt sebességet a fájlba szkenneléshez. Ráadásul ezek mellett megmarad a lehetőség a szkenner összekötésére az összes nagyformátumú nyomtatójával.

A Contex Scanning Solution biztosítja Önnek:

  • A vektorizáláshoz szükséges kiváló képminőséget
  • A nagy beolvasási sebességet (akár 35 cm/sec színesben)
  • Szkenneléshez fejlesztett szoftvert
  • Felhő-alapú megoldásokat az információ nyomtatás nélküli megosztásához
  • Közvetlen nyomtató drájvereket a népszerű nagyformátumú nyomtatókhoz

A legjobb választás minden CAD applikációhoz

Gyorsan kaphat tiszta és éles képeket. Szabványos A1, A0 dokumentumokat vagy akár 1194 mm széles lapokat digitalizálhat.

IQ Quattro 44 szkenner
Az IQ Quattro 4400 sorozatú széles formátumú 44" szkennerek hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Az eredmény professzionális. CIS szkenner műszaki dokumentumok, térképek digitalizálásához. A gyors szkenner támogatja a csoportmunkát is.

  • Töltsön kevesebb időt a szkenneléssel és fókuszáljon inkább a lényeges dolgokra. Egy A0 méretű színes dokumentumot 3,5 másodperc alatt beolvashat.

  • Az IQ Quattro szkennert a számítógép-hálózaton keresztül az összes kollégája elérheti, a felhőn keresztül pedig a projekt-csapat minden tagja számára elérhetővé teheti.

Kérjen árajánlatot!

Tudjon meg többet az IQ Quattro 4400 szkennerekről

Az IQ Quattro kisebb méretben is hozzáférhető:
a Contex IQ Quattro 2490 A1 szkennerbe 676 mm széles papír tölthető, a IQ Quattro 3600 sorozat pedig 965 mm-t tud.

HD Ultra szkenner

Ha a legjobb minőségre van szüksége...
Úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagy mennyiségű archiválási feladatokhoz, a professzionális szkennelés és a reprográfiai szakemberek fokozott igényeinek. A Contex HD Ultra egyszerűen a legjobb elérhető széles formátumú szkenner.

sd1+

Ha a lehető legolcsóbb szkennert szeretné...
A Contex SD One+ egy igazi kompakt asztali nagy formátumú szkenner igazán szeretnivaló jellemzőkkel. Nagy méretű (A1 vagy A0) mérnöki és műszaki rajzok házon belüli hely- és időtakarékos beolvasására.

Tudjon meg többet a HD Ultra szkennerekről

Tudjon meg többet az SD One+ szkennerekről

Hogyan segítheti a Contex szkenner a CAD felhasználókat?

30%-os teljesítménynövekedés

építészeti alkalmazásA digitális archívum hiánya akadályozta az Interstate Architects mérnökeit. A szűk keresztmetszetet minden új projektnél az jelentette, amikor szükség volt korábbi tervrajzokra. Miután az építészmérnökök napokat vesztegettek el a régi dokumentummásolatok megszerzésével a cég egy jobb megoldást akart.

Rajzok pillanatok alatt az orosz autóiparnak

Az ELTRA cég a tervrajzokat másodpercek alatt digitalizálja a nagy orosz autóipari cégeknek. Így a tervezők és mérnökök - beleértve a távolról bedolgozókat is - egyszerűen kereshetnek és találhatják meg a szükséges rajzot. Vektorizálás után pedig könnyen módosíthatják és továbbfejleszthetik a termékeket. A dokumentumok keresésével és feldolgozásával töltött időt sikerült jelentősen lerövidíteniük.

Olvassa el a teljes letölthető esettanulmányt. (angol nyelvű PDF)

Olvassa el a teljes letölthető esettanulmányt. (angol nyelvű PDF)

Többet akar tudni?

Kérjük töltse ki az űrlapot. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Copyright (c) Digit Bt., All rights reserved - www.nagyformatumu.hu/en/ - contacts - en