3D szkenner


a ZScanner önpozicionáló 3D lézerszkenner szabadon mozgatható
3 dimenziós digitalizálás
Rugalmas 3D digitalizálás mobil önpozicionáló 3D szkennerrel

A hagyományos 3D lézerszkennerek igénylik a fix állvány, mechanikus karok vagy külső pozícionáló eszközök használatát. Ezért a nehezen elérhető tárgyak beolvasása lehetetlen vagy igen sok utómunkát igényel az egyes beolvasások összeillesztése.
Az önpozicionáló 3D kéziszkennerek a beolvasandó objektumra helyezett célpontok segítségével helyezi el magát a térben, ezért bárhol használható.

Beszkennelni egy autót? Nincs lehetetlen!
A hordozható térszkennerek a teljes beolvasást egy menetben el tudják végezni - köszönhetően a kézben tartható eszköz mobilitásának.

A 3D szkennereket eredményesen használhatja a mérnöki rekonstrukciós visszafejtés (reverse engineering), csomagolás, művészeti tárgyak (szobrok, épületek) archiválása és restaurálása, ergonómiai tervezés, lézeres digitalizálás, stb. területén.

Creaform 3D szkennerek

Önpozícionáló, hordozható, kézben tartható 3D szkennerek. Innovatív megoldás, gyors térszkennelés, maximális mobilitás. Nem igényelnek külső pozícionáló eszközt, állványt.
  • HandySCAN 3D™ portable handheld laser scanners. The truly portable metrology-grade 3D scanners delivering highly accurate measurements.

3D szoftverek
Jobb oldali blokkok


Copyright - Autorska prava (c) Digit Bt., Sva prava zauzeta. - www.nagyformatumu.hu/hr/ - hr