Artec Studio 12 szoftver

Artec Studio 12 szoftver

Artec Studio 12


Az Artec Studio szoftver használatával a 3D modellek megalkotása egyszerűbbé válik.
Itt van például ez a kézzel faragott karosszék. Egy ilyen összetett alakzat beszkennelése, modellezése meglehetősen sok időt vett igénybe, majd utána jelentős utómunkálatokat igényelt. Az Artec Studio segítségével percek alatt megalkothat egy hasonló háromdimenziós modellt.
Az Artec Studio két féle változatban kapható vagy licenszelhető: Artec Studio 12 Professional csak az Artec szkennerekkel kompatibilis*, az Artec Studio 12 Ultimate az Artec készülékeken kívül egyéb érzékelőkkel is használható.


Autopilot

Az Artec Studio szoftver Autopilot funkciója néhány egyszerű lépésben végigvezeti a felhasználót a 3D-s beolvasás és az adatfeldolgozás folyamatán.

Csak válaszoljon néhány egyszerű kérdésre a beolvasandó objektumról és az Artec fejlett 3D képalkotó szoftvere kiválasztja a leghatékonyabb 3D-s algoritmust, majd elkészíti a professzionális alkalmazásra kész nagy pontosságú modellt.


személyeket is szkennelhet

Embereket beszkennelni nem egyszerű dolog. Senki nem bír sokáig mozdulatlan maradni. A képen látható alak is elmozdult, ezért két külön objektumba lehetett csak beolvasni. Rendesen két ilyen különböző állomány nem illeszthető tökéletesen egymáshoz. Az Artec Studio  "Non Rigid Alignment" funkciója segít a probléma megoldásában. Lehetővé teszi két különbözőképpen kinéző "szkennelmény" egyesítését egyetlen helyes modellé.


gyors eredmény

Nagy teljesítményű 3D adat-optimalizáló algoritmusok.

Az Artec Studio úgynevezett “Smooth Fusion” algoritmusa segítségével gyorsan létrehozhat zaj- és lyukmentes 3D modelleket. Az eljárás még a rossz minőségű raw adatokból is minőségi eredményt hoz létre extrapolálással. Elnyomja a zajt, betölti a hiányokat, szükség esetén pedig egy gombnyomással "vízzáró" modelleket hozhat vele létre. Ezzel a funkcióval nagymértékben egyszerűsödik az utómunka.Kinect és más Primesense 3D szenzorhoz is használható

Az Artec Studio  Ultimate 3D-s szoftver  az Artec szkennereken kívül használható a Microsoft Kinect for Windows V2, Kinect for Windows V1 érzékelőkhöz (az Xbox 360 játékkonzol népszerű kiegészítőjéhez), az Intel F200 (IVCAM), ASUS Xtion mozgásérzékelőkhöz, a Primesense Carmine-hoz.
Ez azt jelenti, hogy egy egyszerű játék-kiegészítőből egy valódi 3D szkennert tud csinálni! Az Artec Studio Ultimate hatékony eszközökkel rendelkezik a térszkenneléshez, utómunkálatokhoz és az elkészült 3D modellek megosztásához.

Az Artec Studio 10 és 11 a következő Artec szkennerekkel használható: Artec Eva, Eva Lite, Spider, Space Spider, L, S, M, MH, MHT.

A Kinect® a Microsoft bejegyzett márkaneve. Az Asus Xtion és Xtion Pro Live® az ASUS bejegyzett márkanevei.

Ár: 0,00Ft

szoftver

multi core feldolgozás igen
kimeneti formátumok OBJ, PLY, WRL, STL, AOP, ASCII, Disney PTEX, E57, XYZRGB *
feldolgozási kapacitás 40.000.000 triangle/1GB RAM
operációs rendszer Windows 7, 8, 10 - 64 bit
min. számítógép igény Intel® i5 vagy i7, 12GB RAM, NVIDIA vagy AMDvideokártya

* textúra csak WRML és OBJ formátumban exportálható.

Számítógépigényről kérdezze kollégáinkat.

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu