Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

A Geomagic Design X az iparág legátfogóbb reverse engineering szoftvere egyesíti a korábban CAD tervezőszoftverrel készült rajzokat és a 3D szkenneléssel feldolgozott adatokat, így olyan tulajdonság alapú, szerkeszthető testmodelleket kaphat, amelyek kompatibilisek a meglévő CAD szoftverével.

  • Több, mint 60 fájlformátumot tud importálni, pl. sokszög, pontfelhő és CAD állományokat.
  • Gyorsan készíthet testeket vagy felületeket, mint egy CAD szoftverben.
  • Az Automated Accuracy Analyzer™ eszközeivel összehasonlíthatja és validálhatja a felületeket, testeket és vázlatokat az eredeti szkennelési adatokkal.

Kiszolgálja a CAD környezetét

Zökkenőmentesen hozzáadhatja a 3D szkennelés eredményét a szokásos tervezési folyamathoz, így több eredményt érhet el gyorsabban. A Geomagic Design X jól kiegészíti a teljes tervezési ökoszisztémát, mivel natív kimenetet biztosít a SolidWorks®, Siemens NX®, Solid Edge, Autodesk Inventor®, PTC Creo® és Pro/ENGINEER® szoftverekhez.

A Geomagic Design X (korábban Rapidform XOR) az egyetlen reverse engineering szoftver, amely egyesíti a "történelem alapú" CAD-es munkát a 3D szkenneléssel végzett adatfeldolgozással. Segítségével olyan tulajdonság-alapú, szerkeszthető solid modellt hozhat létre, amely kompatibilis a meglévő CAD szoftverével.

Tudásbázis


Használati útmutatók, video oktatóanyagok, tudásbázis a 3D Systems honlapján:

Geomagic Design X Knowledge Base

Ár: 0,00Ft

Jobb oldali blokkok

Scan-Based Design

Hozza a fizikai világot a fejlesztési környezetbe. A 3D Systems reverse engineering megoldásaival szinte bármilyen 3D szkenneléssel létrehozott állományból olyan 3D-s modellt hozhat létre, melynek segítségével nemcsak újraalkothat egy létező tárgyat, hanem javíthatja vagy tovább is tervezheti.

Szkennelés-alapú szoftverek:
Geomagic Design X
Geomagic Wrap
Geomagic for SolidWorks

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu