Pénzügyi befektetőé a Contex

Pénzügyi befektetőé a Contex

jelentős fejlesztések várhatók


Észak-európai pénzügyi befektető a Contex új tulajdonosa

Díjnyertes termékeit és hosszú távú növekedési kilátásait elismerve vásárolta fel a Contexet az észak-európai pénzügyi befektetőcsoport, a Procuritas, még tavaly decemberben – áll a Contex most kiadott sajtóközleményében. Az azóta eltelt időszakban a Procuritas erősítette a cég kutatás-fejlesztési beruházásait, amelyek az idei évben és a jövőben számos innovatív fejlesztést alapoznak meg.
A Procuritas értékelése szerint a Contex, a nagyformátumú 2D szkennerpiac vezető cége, erős értékesítésével is bizonyított. A pénzügyi befektető azt reméli, hogy a cég, az innovatív megoldásokra fókuszálva, folytatja piaci terjeszkedését a széles formátumú megjelenítési technológiák terén.
A tulajdonosváltás a Contex eddigi üzletpolitikáját nem érinti.

ContexA Contex  világon a legnagyobb a nagyformátumú képfeldolgozási megoldások fejlesztői és gyártói között. Piacvezető cég innovatív eljárásaival, nagyformátumú CIS és CCD  szkennereivel, szkennelő- és másoló szoftvereivel. A cég magyarországi disztribútora és szakszervize a 2D és 3D nagyformátumú megjelenítés eszközeinek specialistája, a Digit Számítástechnika.


megosztás!

Súvisiace stránky

Copyright (c) Digit Bt., Všetky práva vyhradené. - www.nagyformatumu.hu/sk/ - kontakt - sk