Wasatch SoftRIP 7.1 verzió

Wasatch SoftRIP 7.1 verzió

új nyomtatószoftver


2014. júniusától kapható a Wasatch SoftRIP 7.1-es verziója.

A legújabb kiadású Wasatch SoftRIP 7.1-es RIP szoftverben fejlesztették a több nyomtató egyidejű kiszolgálását biztosító párhuzamos feldolgozást. Új lehetőségeket biztosít a nyomtatószoftver a textilnyomtatásban (dye sub és direct-to-garment) is.


Color Neighborhood Analyzer

A Color Neighborhood Analyzer támogatásával magasabb szintre emelheti a hőszublimációs és a közvetlen a ruházatra történő nyomtatást. Ez a lenyűgöző új eszköz megkönnyíti, hogy megfeleltesse a kívánt színt, akár egy különleges anyagon is a kívánalmaknak. A Color Neighborhood Analyzer egy száz színből álló mintát hoz létre a kiválasztott cél szín körül. Az új lehetőség a Color Atlas Generator nagy teljesítményű kiegészítője.

XML Access opció

A nagyobb nyomdák és a speciális munkafolyamatok igénylik az erőteljes hálózati eszközöket. Az új XML Access Option támogatja a teljesen testre szabott munkafolyamatok kifinomult integrációját. Ezzel a nagy teljesítményű funkcióval a felhasználó könnyedén beteheti az XML feladatlistát egy 'hot folder' mappába, ezzel pedig speciális csatlakozófelületet, webről nyomtatási képességet teremthet. Az XML alapú nyomtatás minden munkafolyamat gyártási idejét jelentősen felgyorsíthatja és hatékonyságát növelheti.

Direct-to-Garment

A Wasatch SoftRIP Version 7.1 forradalmi nyomtatási minőség javulást eredményez a direct-to-garment nyomtatásban. Az új maszkolási eszköz és renderelési lehetőség biztosítja, hogy a sötét ruhákra is könnyedén, fotó-minőségben és tökéletesen sima színátmenetekkel nyomtasson. Az új RIP nyomtatószoftver támogatja az Epson SureColor SC-F2000 nyomtatót is.

Még több nyelv

A Wasatch SoftRIP-et több, mint 120 országában értékesítik, így a legszélesebb körben használt és globalizált digitális nyomtatási szoftver a világon. A legújabb verzió a tamil, a bolgár és a görög nyelvet is támogatja.
(Itt érdemes megjegyezni, hogy a magyar változat már régóta rendelhető, ráadásul igen kedvezményes áron, az angol verzióval azonos tudással.)

Wasatch SoftRIP Color Neighborhood Analyzer

A szomszédos szín kereső eszköz segít a kívánt spot szín megtalálásában

SoftRIP 7.1 Dye Sublimation

Még tökéletes színprofil hiányában is előállíthatja a pontos spot színt a SoftRIP szoftverrel.

SoftRIP 7.1 Dye Sublimation

Az új görög, tamil és bolgár kezelőfelülettel már 31-re növekedett a felhasználói nyelvek száma.

wasatchFontos! A vásárlástól számított 6 hónapon belül ingyenesen frissíthet a legújabb verzióra. De régebbi SoftRIP is kedvező áron frissíthető a legújabbra. Részletekért írjon a Digitnek.


megosztás!

Súvisiace produkty

Copyright (c) Digit Bt., Všetky práva vyhradené. - www.nagyformatumu.hu/sk/ - kontakt - sk