A 3D Systems ismét a Fortune listáján

A 3D Systems ismét a Fortune listáján

Az 5. leggyorsabban fejlődő cég


A 3D Systems - immár egymás után másodszor - felkerült a Fortune Magazin a világ leggyorsabban növekvő cégeinek listájára. A rangos lista második helyére a technológiai cégek közül, összességében pedig a 100 globális vállalatot tartalmazó lista 5. helyére (tavaly még a 12. volt). Ahogy a Fortune rámutatott, még a gazdaság szempontjából stagnáló vagy nehéz időkben is bizonyos vállalatok képesek a fejlődésre, és ezeknek a jól teljesítő cégeknek az éves listája rávilágít a globális gazdaság legélénkebb részeire.

fortuneA Fortune kiemelte, hogy az additív gyártást vagy a 3D-s nyomtatást egyre inkább használják költséghatékony modellek, illetve gépek és végtermékek funkcionális alkatrészeinek létrehozásához. A 3D Systems folyamatosan invesztál ezekbe a technológiákba, eljárásokba és anyagokba, mind a kereskedelmi, mind az otthoni felhasználóknak, s ezzel lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy új termékeiket mielőbb piacra dobhassák a hagyományos és additív gyártás hatékony kombinációjának megválasztásával.

A Phenix 3D fém nyomtatókkal, a MultiJet és Colorjet  technológiájú PROJET ® sorozatú 3D-s nyomtatókkal és a díjnyertes, professzionális, de megfizethető fogyasztói árú Cubex ™ 3D nyomtatókkal bővített választékkal a 3D Systems széles körben használható, fejlett tervezési, gyártási és termelési megoldásokat kínál.

A teljes lista: http://money.cnn.com/magazines/fortune/fastest-growing/index.html


megosztás!

Copyright - Autorska prava (c) Digit Bt., Sva prava zauzeta. - www.nagyformatumu.hu/hr/ - hr