3D eszközök

3D megjelenítés

A 3D dekoráció és megjelenítés professzionális eszközei

A Digit Számítástechnika a széles formátumú digitális vizuális megjelenítés eszközeinek specialistája. A 2D eszközökön kívül a virtuális és valós 3D térbeli megjelenítéshez szükséges nagy méretű számítógép-perifériákkal (habvágó, marógép, térnyomtató) és kiegészítőikkel is kiszolgálja partnereit.

3D nyomtatás 3D szkennelés Habvágás Marás Lentikuláris
technológia
A 3D nyomtató a gyors prototípuskészítés, a termék vizualizáció, koncepció-modell, termékminta, öntőforma készítés új eszköze. A CJP technológia valódi színes háromdimenziós nyomtatásra is képes!

Mobil, hordozható 3D lézerszkennerek.
Az álványt nem igénylő eszközökkel egyszerűen digitalizálhat.
A "reverse engineering", archiválás, restaurálás hasznos eszköze.

Egy izzószálas habvágó géppel extrudált és expandált polisztirol habból háromdimenziós alakzatokat, térhatású plasztikus betűket, forgástesteket, díszítő léceket, épületdíszeket, díszleteket vághat ki. A közepes- és nagyméretű Coner  CNC marógép és gravírgép lehetővé teszi 2,5D és 3D felirat, élvilágító tábla, dombormű, bútorfront marását plexiből, fából, puha fémből. A lentikuláris technológia a 3D FlipSign lenticular lencselemezek és a 3D Genius szoftver segítségével képes virtuális háromdimenziós képek megjelenítésére.
Lenyűgöző hatást érhet el!
3D nyomtatók 3D szkennerek habvágók, felületvédelem marógépek, gravírozógépek lentikuláris lemezek
térnyomtatás, térnyomtató térszkennelés, térszkenner habvágás, habvágó marás, CNC maró térhatás, animáció
Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu