Tájékoztató a COVID-19 vírussal kapcsolatban

Tájékoztató a COVID-19 vírussal kapcsolatban

koronavírus


2020.3.27.

Tisztelt Ügyfelünk

Bizonyára értesült arról, hogy március 27-én éjféltől április 11-ig Magyarország egész területén kijárási korlátozásokat vezettek be. (Nem teljes kijárási tilalmat!) Fontos tudni: ez a rendelkezés a magáncélú lakossági mozgások csökkentésére született, így a munkavégzéssel, üzleti tevékenységgel és beszerzéssel kapcsolatos mozgásokat, a korábbiakhoz hasonlóan, nem korlátozza. ("Engedélyezett a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat és eszközöket árusító üzletben történő vásárlás.") Így esetünkben a rendelet továbbra is lehetővé teszi a jelenleg érvényes nyitvatartást és az Önök részéről is a vásárlást. (Raktárbázisunkra nem vonatkozik az a korlátozás, hogy a 65 év felettiek csak délelőtt, 9 és 12 óra között jöhetnek személyesen, annál inkább sem, hiszen elsősorban webáruházként működünk, a személyes átvétel igen-igen ritka.) Cégünk tehát munkanapokon továbbra is a jelenleg érvényes nyitvatartással, 9-15 óra között szolgálja ki Önöket, ezen kívül telefonügyelettel (06 1 2240360 és 06 20 959 2543) áll rendelkezésükre.


2020.3.16.

Tisztelt Ügyfelünk

Tekintettel a koronavírus helyzetre, cégünk szeretne folyamatos kapcsolatban maradni Önökkel, hiszen a gazdasági és járványügyi intézkedések napról-napra változhatnak. Az aktuálisan fontos információkról, az üzletmenettel kapcsolatos esetleges változásokról honlapjainkon - www.nagyformatumu.hu, shop.digit.hu, www.multimaterialcutter.eu - tájékoztatjuk Önöket.

Továbbra is zavartalan áruellátással, nagy árukészlettel és a megszokott szállítási határidőkkel szolgáljuk ki Önöket.  Ugyanakkor felhívjuk figyelmüket, hogy a gyorsan változó helyzet miatt vásárlásaikat nem érdemes halasztani, mert a jövőben a megfelelő áruválaszték biztosítása nehezebbé válhat.

A 15 órás boltzár miatt munka utáni ügyeletet tartunk. Ha nem kiszállítást kér, illetve ha csak 15 óra után tudna hozzánk jönni, kérjük, az alábbi számon egyeztessen kollégánkkal: +36 1 2240360, 06 20 9592543

Tisztelettel: a Digit Bt.


HASZNOS INFÓK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATBAN

  • Ha személyesen jön el hozzánk, érkezés után kérjük az előírások szerint a mosdóban mosson kezet.
  • Kérjük, hogy a kézfogást és fizikai kontaktust kerülje kollégánkkal. Egyéb módon üdvözöljék egymást: integetés, mosoly stb. Nyugodtan legyen távolságtartó, nem vesszük zokon.
  • Kérjük, ne fizessen készpénzzel.

A magunk részéről mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a koronavírus-fertőzés terjedését mérsékeljük.

  • Rendszeresen fertőtlenítjük a kilincseket és az olyan tárgyakat, melyeket rendszeresen többen megérinthetnek.
  • Alkalmazottaink a központi tájékoztatásnak megfelelően naponta többször szakszerűen és alaposan kezet mosnak.
  • A boltot óránként alaposan kiszellőztetjük.

Hozzánk bátran betérhet, vigyázunk Önre, de kérjük, Ön is vigyázzon ránk!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu