Geomagic

Geomagic

Professzionális szoftver 3D nyomtatáshoz


A 3D Systems bejelentette a Geomagic Print 1.1 szoftverét a ProJet 1200 3D-s nyomtatóhoz.

A Geomagic Print a jövőben a 3D Systems Professional és Production kategóriájú berendezéseinek (ProJet és ProX sorozatú 3D nyomtatók) standard kezelőfelülete lesz. A ProJet 1200-hoz adott új interfész számos hasznos lehetőséget biztosít a 3D nyomtatásban, mint például a 3D nyomatok zsugorodásának kompenzálása, a nyomtató felügyelete, stb.

Az új verzió számos fejlesztést és hibajavítást tartalmaz, többek között nagyobb pontosság érhető el vele. Automatikusan keresi a frissítéseket, magától telepíti a firmware-t.

Az új szoftvert a Projet 1200 felhasználóknak ingyen biztosítjuk. Írjon!

egyedi ékszer gyártásA 3D Systems ProJet 1200 berendezése egy kis méretű, de nagy felbontású, nagy pontosságú SLA nyomtató. Az első bárki számára elérhető sztereolitográfiás nyomtató. Elsősorban ékszerészeti, öntészeti és fogászati alkalmazásokra szánt asztali térnyomtató.

A Geomagic 2014 szeptemberétől csökkenti több termékének árát. A Design Direct - a 3D szkennelés-alapú tervezési megoldása - minden eddiginél alacsonyabb áron kerül ezentúl forgalomba. Ráadásul a Capture for Design Direct is lényegesen olcsóbb lett.

megosztás!

A teljes Geomagic termékpaletta: www.geomagic.com

Related products

Copyright (c) Toate drepturile rezervate, Digit Bt. - www.nagyformatumu.hu/ro/ - contact - ro