Új prémium CAD/GIS nyomtatók a Canontól

Új prémium CAD/GIS nyomtatók a Canontól

Csúcsminőségű plotterek

iPF68x/78xA Canon négy új nagyformátumú tintasugaras CAD/GIS nyomtatót mutatott be. A Canon "plotterek" eddig is híresek voltak termelékenységükről, funkcionalitásukról és kimagasló minőségükről, az új eszközökkel szeretné fenntartani a gyártó piaci előnyét.

A Canon ImagePrograf 650/655/760/765 termékeket felváltó új nyomtatók - a Canon ImagePrograf 680/685/780/785 - szintén 5 színnel nyomtatnak. Az iPF680 és iPF685 A1-es, míg az iPF780, iPF785 A0 méretű. Multifunkciós megoldásként pedig piacra kerülnek a Canon iPF 780/785 MFP modellek.


A Canon ImagePrograf 680/685/780/785 család újdonságai röviden
:

  • Magasabb termelékenység
    Gyorsabb fej kocsi mozgással sikerült növelni a berendezés sebességét, így egy A0-ás rajzot 41 másodperc alatt nyomtat ki. Tovább növeli a termelékenységet a menet közben cserélhető nagykapacitású tintapatron. Akár 300 ml kapacitású patront is betölthetünk a berendezésbe.
  • Új bíbor tinta
    Új összetételű bíbor tinta, mely erősebb piros színeket, finomabb színes vonalakat eredményez, mely nagyon fontos pl. a GIS applikációk nyomtatásakor, illetve a fotorealisztikus megvalósítási látványterv nyomtatásakor, de akár egy egyszerű plakát elkészítésekor.
  • Direct Print & Share Version 2.0
    Új szoftver, ami lehetővé teszi a HP-GL/2 plottfájlok nyomtatását is külön alkalmazás használata nélkül. Támogatja a felhő alapú tárhelyeket. A "parancsikon" alapú nyomtatás segítségével a megfelelő parancsikonra "dobott" nyomtatandó fájl kinyomtatásra kerül.
  • iPad nyomtatás
    iPad-ról is könnyedén lehet nyomtatni a wifi hálózatba bekötött plotterre. (2014. III. negyedévtől.)
  • Státusz monitor
    A továbbfejlesztett státusz monitor segíti a kellékanyag vásárlást.

Ossza meg a jó hírt másokkal is a facebookon!

Copyright (c) Toate drepturile rezervate, Digit Bt. - www.nagyformatumu.hu/ro/ - contact - ro