Wasatch SoftRIP 7.8 verzió

Wasatch SoftRIP 7.8 verzió

RIP konfigurációk a felhőből


2019.4.29.

A Wasatch kiadta népszerű nyomtatást-támogató RIP szoftverének 7.8-as változatát.

Wasatch SoftRIP 7.8

A Wasatch SoftRIP 7.8-as verziójában egy új megoldást fejlesztettek ki a képalkotó konfigurációk telepítéséhez. A képalkotó konfigurációk (Image Configuration) ICC színprofilokat, kalibrálást és nyomtató beállításokat tartalmaznak. Mivel ezek a minőségi színkimenet elérésének kulcsfontosságú elemei, ez a javítás megkönnyíti a kimagaslő minőségű színek nyomtatását. Az új telepítő lehetővé teszi, hogy kényelmesen hozzáférjen a konfigurációkhoz közvetlenül a SoftRIP felhasználói felületén.

Képalkotó konfigurációk letöltése

Ha a nyomtatót kiválasztotta, nyomja meg a "Letöltés"' gombot a közvetlen kapcsolathoz a Képalkotó konfigurációkhoz, amelyek letölthetők a Wasatch Cloud felhőből. Megbnézheti a nyomtatóhoz elérhető összes konfigurációt, és telepítheti azokat a Nyomtatóbeállítás ablakban.
Láthatja a rendelkezésre álló képalkotó konfigurációkat, ill megtekintheti a részletes leírásukat. Egyszerűen csak kiválasztja és letölti az érdekes konfigurációkat, és azonnal készen állnak a használatra.

Eszközök a Wasatch partnerek számára

A Wasatch Cloud felhő már lehetővé teszi a  színkalibrációs profilok és képalkotó konfigurációk privát, jelszóval védett tárolását és publikus közzétételét. A speciális fogyóanyagok és képalkotási követelmények támogatása több forrásból is elérhető lesz, beleértve a Wasatch Color Experts szakértőkét is.

SoftRIP 7.8 IC Download

Letöltés közvetlenül a nyomtatási beállítások ablakból.

SoftRIP 7.8 IC Cloud Download

A Wasatch Cloudban elérhető képalkotó konfigurációk kiválasztása.


megosztás!

Srodni proizvodi

Copyright (c) Digit Bt., Sva prava zauzeta. - www.nagyformatumu.hu/sr/ - sr