A Contex tulajdonosa felvásárolja a Colortrac-et

A Contex tulajdonosa felvásárolja a Colortrac-et

befektetés a nagyformátumú szkenner iparágba


Nagyformátumú piaci jelenléte erősítésére a Contex tulajdonosa, a Procuritas felvásárolja a Colortrac Ltd-t. Ezzel a Colortrac bekerült a Procuritas nagyformátumú cégcsoportjába, miközben külön márkaként - hasonlóan a Contex-hez - megőrzi szakmai függetlenségét. A felvásárlás nyomán a nagyformátumú szkennerekkel foglalkozó Contex és Colortrac egyaránt önálló cég marad, külön termékpalettával, értékesítési csatornákkal, termékfejlesztéssel, sőt a két cég gyártási önállósága sem csorbul.


ContexA Contex - a Contex és a Vidar szkennerek gyártója - a világon a legnagyobb a nagyformátumú képfeldolgozási megoldások fejlesztői és gyártói között. Piacvezető cég innovatív eljárásaival, nagyformátumú CIS és CCD  szkennereivel, szkennelő- és másoló szoftvereivel. A cég magyarországi disztribútora és szakszervize a 2D és 3D nagyformátumú megjelenítés eszközeinek specialistája, a Digit Számítástechnika.


megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu