Árat emel a Felix Schoeller

Árat emel a Felix Schoeller

Márciusban még olcsóbb!

Bekerülési költségei emelkedése miatt négy százalékos áremelést hajt végre 2013. április 1-től beszállítónk, a német Felix Schoeller.
canon, hp, epson fotópapír A cég általunk forgalmazott anyagai közül a fotópapírokat, a fényes bevonatos papírokat (Glossy Coated Papers), valamint a matt bevonatos papírokat (Matt Coated Papers) érinti a változás.
A hazai piaci verseny és a gyengülő kereslet miatt cégünk sajnos nem tudja átvállalni a beszállítói áremelést, ezért ezt mi is érvényesíteni kényszerülünk árainkban április 1-től.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a Felix Schoeller nyomathordozókból március végéig még a régi áron rendelhetnek, vagyis az április 1-e előtt beérkező rendeléseket a jelenlegi árakon számoljuk el.

A Felix Schoeller termékei kiváló minőségű és igen kedvező árfekvésű széles formátumú felületkezelt nyomathordozók vízbázisú tintával működő nagyformátumú tintasugaras nyomtatókhoz.


Részletes termékismertetők és adatlapok találhatóak honlapunkon:
www.nagyformatumu.hu/felix-schoeller

Megrendelhetőek webáruházunkból:
shop.digit.hu/index.php?self_url=1&mode=products&cid=1778


facebookMegosztás a Facebookon

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu