Jönnek a pókok

Jönnek a pókok

minden apró részlet digitalizálásához


Az Artec egy CAD alkalmazásokra optimalizált teljesen új 3D szkennert jelentett be. Az új Spider egy könnyű, fehérfényű, kézben tartható eszköz lesz.

  • Rendkívüli pontosság és felbontás. Már nem lesz probléma az éles sarkok, élek és finom bordázatok beszkennelése. Öntészeti darabok, apró tárgyak, érmék, áramköri elemek, alkatrészek, művészi alkotások vagy akár egy emberi fül digitalizálása - a Spider könnyedén megbirkózik az ilyen feladatokkal is.
  • Lehetőség lesz a színek beolvasására is.
  • Egyszerűen használható. Az Artec Spider a legújabb Artec Studio 9.0 szoftverrel működik.

apró részletek 3d szkenneléseA Spider rendelkezik egy USB 2.0 és egy tápcsatlakozóval. Kompatibilis az Artec hordozható akkumulátorával, amivel a rendelkezésre állási idő jelentősen megnövelhető.


Az Artec Spider 2013. májusától kapható, de előjegyzést már most is tudunk felvenni rá. Az új szkenner felváltja a kifutó Artec S 3D szkennert.


Az univerzálisan használható, gazdaságos és kényelmes színes Artec Eva és mono Artec Eva Lite professzionális 3D szkennerek működése megtekinthető honlapunkon.

Az Artec Studio 9.0 szoftver teljesen ingyen kipróbálható. Kérje a 15 napos próbaverziót.


facebook-on megosztom!

Kapcsolódó oldalak

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu