Két új inkjet plotter a Canontól

Két új inkjet plotter a Canontól

Bemutatták az iPF760 és iPF765 modelleket.


A0 plotterA Canon két új modellt adott hozzá népszerű imagePROGRAF nagyformátumú nyomtató sorozatához, az műszaki és mérnöki alkalmazásokhoz fejlesztett iPF760 és iPF765 típusokat.

A 2400x1200dpi felbontású, 914mm nyomtatási szélességű tintasugaras plotterek az iPF750 és iPF755 készülékeket váltja fel.
A gyártó a CAD (számítógéppel segített tervezés), AEC (építészet, épülettervezés és -kivitelezés) és GIS (térinformatika) alkalmazásokkal dolgozó cégeknek szánja az új nyomtatókat, amelyek kitűnően megfelelnek nagyméretű poszterek, térképek vagy műszaki rajzok, technikai dokumentumok nyomtatására.

Az új Canon modellek új tulajdonságai közül kiemelendő a vízszintes papírgyűjtő kosár  (A1-es nyomatok egymásra rendezetten és laposan gyűjthetőek össze a nyomtatás után, ezzel is javítva a nyomtatási rendet) és az iPF765-be beépített 250GB-os merevlemez.

"A kiváló minőségű, nagyformátumú nyomatok egyszerűen, gyorsan és folyamatosan készíthetők bármekkora irodában, anélkül, hogy ennek komolyabb helyigénye volna.”
- Yuichi Miyano, a Canon Europe nagyformátumú megoldásokért felelős igazgatója

További információért keressen minket skype-on, írjon vagy telefonáljon.


Az új Canon iPF760 és iPF765 plotter 2012 szeptember elsejétől kapható.
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu