Nextimage HP T920 és T1500 támogatással

Nextimage HP T920 és T1500 támogatással

másolhat az új ePrinterekre is


HP Designjet T920 postscript ePrinterNextimage 3

A Contex megjelentette a Nextimage 3 szkenner-szoftver frissítését, amely tartalmaz drájvereket az új HP DesignJet T920 és T1500 nagyformátumú nyomtatókhoz.

A nagyformátumú Contex és Vidar szkennerek szoftverének új, Nextimage 3.1.5 verziójú változata letölthető a Contex support honlapjáról.

Hogyan készíthet nagyformátumú multifunkciós másoló-állomást a HP nyomtatóból és a Contex szkennerből?

A Contex MFP Repro multifunkciós rendszer összeállítható az új HP ePrinter nyomtatókkal is. A nyomtató - nagy magassága miatt - csak a szkenner mellett fér el.
A HP DesignJet T920 és T1500 nem rendelkezik USB csatlakozóval a nyomtatáshoz, ezért a Contex MFP2GO megoldás nem támogatott vele.

ContexA Contex  világon a legnagyobb a nagyformátumú képfeldolgozási megoldások fejlesztői és gyártói között. Piacvezető cég innovatív eljárásaival, nagyformátumú CIS és CCD  szkennereivel, szkennelő- és másoló szoftvereivel. A cég magyarországi disztribútora és szakszervize a 2D és 3D nagyformátumú megjelenítés eszközeinek specialistája, a Digit Számítástechnika.


megosztás!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu