Nyisson újra és nyisson az újra!

Nyisson újra és nyisson az újra!

Induljon fertőtleníthető étlappal!


2020.5.15.

Az újranyitott és az újra nyitott éttermek, kávézók figyelmébe ajánljuk nedvességálló és fertőtleníthető, papír helyettesítő lapjainkat A4-es és A3-as méretben. Az ’SC 22’ anyag mindkét oldalán nyomtatható és kivételes tulajdonságaival messze túlszárnyalja a hagyományos fóliázott étlapokat.

fertőtleníthető vírusmentes étlap
A fóliázott étlapnál jóval kedvezőbb áron előállítható, tartós és kiválóan alkalmas arra, hogy naponta többször tisztítsák, fertőtlenítsék, akár alkoholos, akár fertőtlenítőszeres törléssel. Ellenáll a környezeti hatásoknak, taszítja a felületi szennyeződéseket, így a port, zsiradékot, és mindenféle nedvességet.


Az elegáns, diszkrét gyöngyházfényű, szintetikus anyag fekete-fehér vagy színes lézernyomtatóval házilag is jól nyomtatható mindkét oldalán, így a lapokon optimális helykihasználást tesz lehetővé. És ez nem minden: karcolás-, gyűrődés-, és nagy mértékben szakadásálló, rugalmas, jól lapozható és nyomtatott felületén gyönyörű színeket reprodukál. Egészségügyi szempontból fontos, hogy PVC-mentes.


Válassza az ’SC 22 szintetikus papírt’, hogy kedvező áron, házilag előállíthassa, lemosható, fertőtleníthető, por-, zsiradék- és nedvességtaszító, karc-, gyűrődés- és szakadásálló, tartósan használható, elegáns étlapját.


Rendelje meg webáruházunkból:

Vagy hívjon:

  • 06 1 224.0360

Kapcsolódó termék

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu