Személyre szóló gyógyászat

Személyre szóló gyógyászat

Medical Modeling


Az egyetlen integrált 3D-s modellezési-nyomtatási lehetőséget teremtették meg, amely közvetlen fém (direct metal) és biokompatibilis műanyag 3D nyomtatással is képes FDA-engedélyes eszközök előállítására.


orvosi 3d modellezésA világ egyik vezető 3D nyomtató-gyártója, az amerikai 3D Systems, április eleji bejelentése szerint felvásárolta a személyre szabott sebészeti megoldások egyik vezető előállítóját, az ugyancsak amerikai Medical Modeling Inc.-et . A 3D Systems ezzel egyidejűleg azt is közölte, hogy egyetlen egységben konszolidálja teljes egészségügyi tevékenységét, éppen a Medical Modeling korábbi elnöke, Andy Christensen vezetése alatt.

A Colorado állambeli székhelyű Medical Modeling úttörő a 3D-nyomtatáscentrikus, személyre szabott sebészeti megoldások és a betegspecifikus orvosi eszközök előállításában, elsősorban a helyreállító sebészetben használva a 3D technológiát.


"Gyorsan növekvő egészségügyi ágazatunkat egyesítve a Medical Modeling bővülő termékkínálatával és szolgáltatásaival, a legnagyobb, 3D nyomtatásra épülő, személyre szabott sebészeti és betegspecifikus orvosi szolgáltatási megoldásokat tudjuk ezzel világszerte betegek tízezreinek kínálni."
- közölte az ügyletről nyilatkozva Andy Christensen.


A Medical Modeling honlapja: www.medicalmodeling.com
A 3D Systems magyarországi viszonteladója a Digit Számítástechnika: www.nagyformatumu.hu/3d-systems

forrás: 3D Systems sajtóinformáció


megosztás!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu