Színes 3D nyomtató 5000$ alatt

Színes 3D nyomtató 5000$ alatt

A 3D Systems új kategóriát alkotott a CubeJet ™ 3D nyomtatójával.


CubeJet
Színes otthoni 3D nyomtató másfél millió forintért.


- Megfizethető, gyors, valódi színes 3D-s nyomtató üzleti, bolti, otthoni vagy asztali használatra.

- Nagy felbontású , fotóminőségű színes tárgyak a professzionális felhasználók és a fogyasztók számára.

A 3D Systems ( NYSE : DDD) 2014 januárjában jelentette be az új CubeJet ™ 3D-s nyomtatót. Ára az USA-ban 5000$ alatt várható.

Ez az első színes 3D nyomtató az asztali 3D nyomtatók között. Célközönsége a kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, hobbi felhasználók  és a pedagógusok. A CubeJet ötvözi a gyártó professzionális színes 3D nyomtatóinak (ProJet x60 sorozat, ProJet 4500) nagy teljesítményű Colorjet Printing (CJP) technológiáját a díjnyertes, kisiskolások által is könnyen kezelhető Cube ® 3D nyomtatók felhasználói élményével. A CubeJet első bemutatója a Las Vegas-i CES kiállításon volt január elején.

színes 3d

Ha szükség van szép színes modellekre vagy jól kidolgozott tárgyakra, akkor az új CubeJet az Ön térnyomtatója. A hófehértől a fotórealisztikus pasztelleken keresztül az élénk színekig, a CubeJettel készített tárgyak valóban megmutatják a tervező elképzeléseit. Gyorsan és megfizethető áron. A CubeJet nyomtató a termelékenység új szintjét kínálja a nagy sebességű nyomtatási mód beállítással; a felhasználói kényelmet a tablettel vagy okostelefonnal való vezérelhetőséggel, és a hatékonyságot a színezési és fájl előkészítői szoftver eszközökkel.

A CubeJet 3D nyomtatók előre láthatóan 2014 második felében kerülnek forgalomba.


Ha további részletekre kíváncsi, írjon nekünk.


megosztás!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu