Új, igen hasznos kiegészítők a CIAK vágógépekhez

Új, igen hasznos kiegészítők a CIAK vágógépekhez

vágás egyszerűen

2017. szeptember 5.

Új, igen hasznos kiegészítők a CIAK vágógépekhez


Gyors derékszögben vágáshoz

Új, derékszögben vágást segítő kiegészítők a CIAK univerzális vágóvonalzókhoz.
A CIAK Professional és CIAK Power vágógépekhez eddig is kapható volt 60 cm hosszú professzionális derékszög (hibátlan, pontos derékszögben vágást segít elő, elegáns, eloxált alumínium dizájn, mozgó talp hogy vékony és vastag anyagokhoz is illeszkedjen).
Sok felhasználó vág sorozatban nagyobb mennyiséget ugyanolyan méretre. Az ő munkájukat könnyíti meg az újonnan fejlesztett ütköző amely a derékszög sínjén csúsztatható és rögzíthető a kívánt méret gyors beállításához. Ráadásul a Gielle forgalomba hozott egy második derékszöget és ütközőt is.
A felhasználónak csak egyszer kell beállítani a méretet és már vághat is - gyorsan és pontosan.


Dibond vágáshoz

A reklámiparban elterjedt Dibond alumínium szendvicslemezek (és néhány plexi) darabolásához a Gielle egy hasznos kiegészítőt fejlesztett ki a CIAK Professional vágógépekhez. A Dibond kit segítségével professzionális színvonalon tud dibond lemezt vágni. A kit egy speciális pengetartóból, hozzá való pengéből és egy profi sorjázószerszámból áll. A Dibond kit megrendelhető balkezes változatban is.

A kiegészítők utólag is megvásárolhatók meglévő CIAK vágógépekhez is a Digit webáruházában.


Ossza meg az akció hírét másokkal is a facebookon!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu