3D nyomtatás TUDÁSBÁZIS

3D nyomtatás - 3D nyomtató - 3D printer - 3D printing
3D nyomtatók - 3D nyomtatás

A Z Corporation 3D nyomtatói olyan gyors prototípus készítő gépek, amelyek tökéletes mását - egy valóságos térbeli tárgyat - képesek elkészíteni a számítógépen tervezett 3D-s modellnek. A ZCorp. 3D nyomtatók a világ leggyorsabb 3D nyomtatói, órák alatt felépítik azt a modellt, ami máshol napokig tarthat.

A ZCorp. 3D nyomtatók képesek színes modell előállítására is. A 3D nyomtatók, olyan számítógép-vezérelt berendezések, amelyek a rétegenként egymásra helyezett porréteget megfelelő kötőanyaggal rögzítve valós, térbeli testet állítanak elő. A 3D nyomtatás (3DP) a gyors prototípuskészítés (RP, 'rapid prototyping') legújabb eszköze. A gyors prototípus gyártás mellett használható a vizualizáció, koncepció-modell, termékminta, öntőforma készítés területén. A térnyomtatás hasznos a végeselem analízis (FEA, 'finite element analysis') és a funkcionális tesztelés szakembereinek, de jelentős az orvosi alkalmazása is.

3D nyomtatás - szoftverek és a ZPrinter


Z, Z 400, Z 406, Z 810 3D Printer, Zprinter 310 / DESIGNmate Mx,  ZPrinter 310 Plus, Zprinter 450, Spectrum Z510 / Designmate Cx, ZPrinter 650, ZPrint, ZEdit, ZEdit Pro, ZBench, ZBuilder Ultra a Contex Holdinghoz tartozó  Z Corp. márkanevei. (c)

Solidscape, T76, T612, D76, R66, Click-It, preXacto, Benchtop, ModelWorks, InduraCast, InduraFill, InduraBase a Solidscape Inc. bejegyzett márkanevei vagy márkanevei. (c)térnyomtató, térszkenner kereskedelmi képviselet és szervizA Digit Számítástechnika a Z Corp. hivatalos magyarországi viszonteladója és márkaszervize.

Dodatne stranice

Jobb oldali blokkok

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Copyright (c) Digit Bt., Sva prava zauzeta. - www.nagyformatumu.hu/sr/ - sr