Digitális tapéta

Szokatlan falfelületek digitális tapétával

Az InteliCoat Magic® tintasugaras nyomathordozók alkalmazásával egyedi, dekoratív falfelületeket alkothat - a teljes falat beborító tapétától az alkalmi faliképekig.
A belsőépítészeti tervezés a digitális falnyomtatás egyik legújabb, legdinamikusabban fejlődő ága. Válasszon a különlegesen megtervezett, felületkezelt hordozóinkból, az eredmény nagy felbontású képek, rövid száradási idő és a tapétázáshoz nélkülözhetetlen nedvességtűrés és szakítószilárdság.
A latex telítésű alapanyag (amely egyes termékeknél még nejlonnal is meg van erősítve), kielégíti a tűzterjedéssel kapcsolatos előírásokat (ASTM E84 csatorna teszt eljárás). Mivel mindegyik anyag vinil-mentes, egyik sem tartalmaz a tintára ható folyósítószert.
A latexnek köszönhetően a Magic digitális tapéta igen mérettartó, ezért a tapétacsíkokat akár lapolás nélkül, közvetlenül egymás mellé is lehet ragasztani.

A bevizsgált tapéta-nyomathordozók digitális tintasugaras nyomtatóval nyomtatva (és védőbevonattal ellátva) teljesítik a falakat borító felületekre előírt tartóssági előírásokat (ASTM F-793).

tapéta, falfestmény, mural, trompe l’oeil digitális eljárással - modern, sokoldalú, dekoratív belsőépítészeti megoldás


művészi falbevonat eco-solvent nyomtatóval készített tapétával

A digitális tapétakészítés ajánlott alapanyagai
Canon, Encad, ColorSpan, Hewlett-Packard, Epson, Mutoh, Kodak, Mimaki, Agfa Sherpa, PrismJet vagy egyéb vízbázisú piezo nyomtatókhoz és pigmentes tintához.
Eco-solvent, light solvent és valódi oldószeres tintához, UV tintához, HP Latex nyomtatóhoz

IBOP / MURAL-PRO

306 mikron vastag (228 g/m2) latex alapú nejlon erősítésű inkjet tapétapapír. Dekoratív falburkoláshoz otthoni, irodai, kereskedelmi használatra. Az IBOP /  Mural-Pro az öntapadós vinilfólia gazdaságos alternatívája beltéri használatra. Univerzális bevonata széles körben kompatibilissé teszi a thermo inkjet és piezo inkjet nyomtatási rendszerekkel.


Eco-solvent, light solvent és valódi oldószeres tintához, UV tintához, HP Latex nyomtatóhoz

GFIOP140

140 g/m2 tömegű, 152 mikron vastag, közepes súlyú latexszel átitatott összetett anyag. Sima felületet és félmatt képet ad. A leggazdaságosabb megoldás.

POSTERMAX

217 g/m2 tömegű, 217 mikron vastag, egyik oldalán felületkezelt papír a nagy termelékenységű solvent, és különösképpen az eco-solvent inkjet nyomtatókhoz. Latex tartalmú, nedvességtűrő papír szép, fehér felülettel és selyemmatt fénnyel. Hajtogatásnál nem törik meg. A legtöbb esetben nem igényel fóliás laminálást.


Az InteliCoat Magic digitális tapéták készítése
laminálás*
Ajánlott a tintasugaras nyomtatóval készített tapétát átlátszó folyékony felületi védőréteggel ellátni (laminálni), még a felragasztás előtt, a tapéta felületének védelme érdekében.
A Clearstar® folyékony laminálóanyagok megfelelnek a digitális falnyomatok védelmére. A laminálás történhet aeroszollal, hengerrel, festő/impregnáló berendezéssel és folyadékos laminálógéppel.

ragasztás
A szokásos, átlagos minőségű tapétaragasztók, mint pl. a Rowan Professional Heavy Duty Clear Pro 838 és a Golden Harvest 1st Choice megfelelnek a digitális tapétákhoz is. Alkalmazzon profi tapétázó szakembert.

A következő négy évben a digitális tapéták értékesítéséből származó jövedelmet évente 200 millió USD-ra becsülik. Ne szalassza el Ön sem a kínálkozó lehetőséget. Fogja munkába digitális nyomtatóját és készítsen egyedi belső felületeket.

Digitális tapétával egyedi belsőépítészeti dekoráció állítható elő.
A képen látható különleges egyedi tapéta Sacramento Egészségügyi Központját díszíti.

Ha többet szeretne megtudni a digitális tapéták készítésének világáról keressen meg minket.

A digitális tapétakészítés alapanyagai megrendelhetőek a Digit Webáruházból:

tapétapapír rendelés vízbázisú nyomtatókhoz >>>
tapétapapír rendelés eco-solvent, solvent, UV nyomtatókhoz >>>

Copyright (c) Digit Bt., Sva prava zauzeta. - www.nagyformatumu.hu/sr/ - sr