Bal oldali blokk

Artec

Artec 3D A Digit Számítástechnika már több, mint két évtizede a professzionális nagyformátumú digitális megjelenítés eszközeinek szakértője.

Az Artec fehérfényű 3D-s szkennerei önpozícionáló, hordozható, kézben tartható 3D szkennerek. Innovatív megoldás, gyors térszkennelés, maximális mobilitás. Nem igényelnek külső pozícionáló eszközt, állványt.

Artec 3D szkennerek

 • Az Artec Eva Lite hordozható 3D szkenner az Eva olcsóbb, mono változata. Fehér fénnyel működő gyors digitalizálás. Markereket, állványt nem igényel.
  Artec Eva Lite 3D scanner to scan shape
 • Az Artec Eva 3D szkenner egy háromdimenziós adatokat gyűjtő hordozható digitális 3D videókamera. Az Artec Eva egy színes 3D szkenner, a térbeli koordináta adatokhoz textúrát is párosít.
  Artec Eva 3D scanner to scan shape and texture
 • Az Artec Space Spider egy ideális 3D szkenner CAD-es használatra. A háromdimenziós digitalizálás, a visszamodellezés új, elérhető árú eszköze. Metrológiai szkenner automatikus hőmérsékletszabályozással.
  Artec Space Spider 3D-s digitalizálás
 • Hordozható színes 3D szkenner automata onboard valós idejű adatfeldolgozással professzionális felhasználóknak. Kis- és nagyméretű tárgyak digitalizálásához.

Artec 3D szoftverek

 • Az Artec Studio 3D szoftver az Artec 3D szkennerekhez illesztett professzionális megoldás. De segítségével egy Primesense technológiájú érzékelőből is 3D szkennert "varázsolhat".
  3d-s szoftver olcsó 3d szkenneléshez

Jobb oldali blokkok

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu