Canon

A Canon a professzionális megoldások széles skáláját biztosítja a nagyformátumú nyomtatási feladatokra. Legyen szó egy színes nyomdai digitális próbanyomat megbízható színhűségű előállításáról, nagy méretű fényképnagyításról, egy poszter alacsony példányszámú kivitelezéséről, egy AutoCAD-el, vagy más mérnöki alkalmazással készült műszaki rajz papírra vetéséről - a Canon nagyformátumú imagePROGRAF (iPF) nyomtatói kimagasló minőséget, valósághű színeket ugyanakkor gyorsaságot és olyan gazdaságos előállítást biztosítanak, amelyek még a legszigorúbb üzleti elvárásoknak is megfelelnek.
A Canon név - ugyanúgy, mint pl. a fényképezőgépeknél, videokameráknál - a nagyformátumú professzionális üzleti nyomtatás és dokumentumkezelés területén is a megbízhatóságot, az innovációt és a minőséget jelenti az egész földön.

Canon akkreditált partner

Digit - Canon Szerviz Partner

A Digit Számítástechnika már több, mint két évtizede a nagyformátumú digitális nyomtatás szakértője.

Certified Gold Large Format Printing Partner Certified Service Partner

A Digit Számítástechnika a Canon 'arany fokozatú' hivatalos LFP partnere, és hivatalos garanciális márkaszervize a nagyformátumú Canon plottereknek, nyomtatóknak.
A Digit Canon Registered Scanning partner.

Canon CAD / GIS nyomtatók

 •   A legolcsóbb A1 plotter!   A Canon TM-200, TM-205 ötszínű vízbázisú pigmentes tintával működő, 24" nagyformátumú nyomtatók, ideálisak CAD és GIS alkalmazásokhoz és színes poszterek, prezentációk nyomtatásához. Kimagasló vonalvisszaadás, élénk színek és részletgazdag képek. Gazdaságos A1-es műszaki plotterek.
 •   A legolcsóbb A0 plotter akciós áron!   A Canon TM-300, TM-305 ötszínű vízbázisú pigmentes tintával működő, 36" nagyformátumú nyomtatók ideálisak CAD és GIS alkalmazásokhoz és színes poszterek, prezentációk nyomtatásához. Kimagasló vonalvisszaadás, élénk színek és részletgazdag képek. Gazdaságos A0-es műszaki plotterek.
 • A Canon TX-2000 ötszínű pigmentes tintával működő, 24" nagyformátumú nyomtató, ideális műszaki, térképészeti alkalmazásokhoz, prezentációkészítéshez. Nagyobb érték, mint gondolná.
  Canon imagePROGRAF TX-2000
 • 36" (A0 méretű) nagyformátumú CAD/GIS és poszter nyomtató. Öröm vele a munka, az eredménytől pedig elégedett lesz.
 • A TX-4000 a legnagyobb munkák nélkülözhetetlen társa. 1117,6 mm nyomtatási szélességével, nagy sebességével, 2 tekercs kezelési képességével, kitűnő pigmentes tintáival a mérnöki, térképészeti terület csúcsmodellje.
  imagePROGRAF TX-4000 üzleti célú nagy formátumú nyomtató

Canon fotó- és plakátnyomtatók

 •   A2 professzionális tintasugaras fotónyomtató   A rendkívüli színeket és részletességet biztostó Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2-es méretű asztali fotónyomtatóval káprázatos minőségben nyomtathat. A speciális Lucia PRO 12-tintás pigmentes tintarendszer az eredetihez hűen kelti életre a képeket.
 • Canon imagePROGRAF PRO-2000 A1-es méretű nagy formátumú fotónyomtatóval káprázatos minőségben nyomtathat. A speciális Lucia PRO 12-tintás pigmentes tintarendszer az eredetihez hűen kelti életre a képeket.
  Canon imagePROGRAF PRO-2000
 • A Canon imagePROGRAF PRO-4000 112 cm széles nagy formátumú fotónyomtató 12-tintás pigmentes tintarendszerével elképesztő képminőséget bizosít a professzionális fotósok felvételeinek, illetve egyéb digitális művészi alkotások nyomtatásához.
  Canon imagePROGRAF PRO-4000
 • A 112 cm (44") széles Canon imagePROGRAF PRO-4000S a digitális nyomdáknak lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű megrendelések teljesítését is, ha fotóminőségű nyomatok, színes poszterek, plakátok, molinók nagy méretű nyomtatása a feladat.
  Canon imagePROGRAF PRO-4000
 • A Canon imagePROGRAF PRO-6000 152 cm széles nagy formátumú fotónyomtató 12-tintás pigmentes tintarendszerével elképesztő képminőséget biztosít a professzionális fotósok felvételeinek, illetve egyéb digitális művészi alkotások nagy méretű nyomtatásához.
 • A 152 cm (60") széles Canon imagePROGRAF PRO-6100S a digitális nyomdáknak lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű megrendelések teljesítését is, ha fotóminőségű nyomatok, színes poszterek, plakátok, molinók nagy méretű nyomtatása a feladat.
  pro6100s

Canon multifunkciós rendszerek (MFP)

Canon tinták

 • A Canon imagePROGRAF TM és TX sorozatú CAD/GIS nyomtatók (tintasugaras plotterek) színrendszere
 • A Canon imagePROGRAF sorozatú LP17, LP24, iPF5x0, iPF6xx, iPF7x0, iPF8xx CAD/GIS nyomtatók (tintasugaras plotterek) színrendszere
 • A Canon iPF x000, x100, x200 sorozatú nyomtatóinak teljesen új színes tinta rendszere 12 színből áll. Az iparágban ez az első ilyen megoldás, senki más nem használ ennyi színt.
  Canon Lucia Ink tinta
 • A Canon iPF x3x0, x400 nyomtatóinak színes tinta rendszere 12 színből áll. Megnövelt színterjedelem, finom színátmenetek, mély fekete tónusok. Fejlesztett karcállóság és tovább csökkentett bronzosodás jellemzi.
  Canon Lucia Ink tinta
 • A LUCIA PRO 11+1 tintás rendszer garantálja a fényképek valósághű nyomtatását. Mikrokapszulás alapanyaga szélesebb színskálát és több részletet biztosít. A Chroma Optimizer tintatechnológiával fényes papírra nyomtatva egységesen fényes felületet kap.
  luciapro
 • A PF-03, PF-04, PF-05, PF-10 eredeti Canon imagePROGRAF nyomtatófejek kimagasló képminőséget, finom részleteket produkálnak nagy nyomtatási sebesség mellett.
  Canon Printhead

Canon LFP nyomathordozók

 • Eredeti Canon LFP nyomathordozók teljes választékát kínáljuk 432 mm - 1524 mm szélességben. A Canon LFP anyagok illesztettek a Canon LFP nyomtatókhoz.

Canon dokumentumszkennerek

Korábbi, már nem gyártott Canon nyomtatók

Az alábbi termékeket már nem gyártják, újonnan nem kaphatók.

 • Vállalati felhasználóknak fejlesztett, 5 színű reaktív tintarendszerű, A2+ tintasugaras nyomtató. Ideális CAD/GIS alkalmazásokhoz és általános irodai használatra.
  Canon iPF510 A2+ plotter
 • Az iPF605 ötszínű festékalapú- és pigmentes-tintával működő, 24" nagyformátumú nyomtató, ideális CAD és GIS alkalmazásokhoz, a kimagasló vonalvisszaadásnak, az élénk színeknek és a részletgazdag képalkotásnak köszönhetően.
  Canon iPF605 A1 plotter
 • Az iPF610 a CAD/GIS alkalmazásokhoz készült nyomtató. Élénk színei, precíz vonal- és szöveg-megjelenítése megbízható megoldás olyan környezetben, ahol minőségi és termelékeny nyomtatásra van szükség, A1+ méretben, beépített HP-GL2 és RTL feldolgozással.
  iPF610 CAD Plotter
 • Az imagePROGRAF 650 nagyformátumú A1 plotter a CAD/GIS alkalmazások szükségleteinek kielégítésére készült. Helytakarékos kialakításával kisebb irodákba is ideális megoldás.
  Canon iPF655 A1 plotter
 • Az imagePROGRAF 655 a CAD/GIS alkalmazások szükségleteinek kielégítésére készült. Az iPF650 kiegészítve egy 80 gigás merevlemezzel.
  Canon iPF655
 • A Canon iPF670 ötszínű festékalapú- és pigmentes-tintával működő, 24" nagyformátumú nyomtató, ideális CAD és GIS alkalmazásokhoz. Kimagasló vonalvisszaadás, élénk színek és részletgazdag képek. Gazdaságos A1-es műszaki plotter.
  Canon iPF670 A1 plotter
 • Az imagePROGRAF 680 A1-es plotter a CAD/GIS alkalmazások szükségleteinek kielégítésére készült. Helytakarékos kialakításával kisebb irodákba is ideális megoldás.
  iPF 680
 • Az imagePROGRAF 685 A1-es plotter a CAD/GIS alkalmazások szükségleteinek kielégítésére készült. Helytakarékos kialakításával kisebb irodákba is ideális megoldás. Beépített HDD-vel termelékeny, csoportmunkára is alkalmas megoldás.
  iPF 680
 • Az iPF710-es a legnépszerűbb nagyformátumú A0-ás CAD/GIS plotter. Élénk színek és precíz vonalmegjelenítés jellemzi akár 36" szélességben, de egyben költséghatékony és megbízható választás is.
  Canon imagePROGRAF 710 - A0 nyomtató (plotter)
 • Az iPF720-es nyomtató hasonlít az iPF710 plotterhez, de beépített 80 GB merevlemezzel látták el. Az iPF 720 plotter a vállalati CAD és GIS piacra szánt, egyszerre több felhasználó által is igénybe vehető eszköz.
 • Az iPF750 a vállalati CAD és GIS piacon a legnépszerűbb A0 méretű nagyformátumú nyomtató gazdaságos működtetésének és kimagasló nyomtatási minőségének köszönhetően.
 • Az iPF755-es nyomtató hasonlít az iPF750 plotterhez, de beépített 80 GB merevlemezzel látták el. Az iPF 755 plotter a vállalati CAD és GIS piacra szánt, egyszerre több felhasználó által is igénybe vehető eszköz.
  Canon iPF755 plotter
 • Az iPF760 a vállalati CAD és GIS piac egyik leggyorsabb színes A0 plottere. Jelenleg a legnépszerűbb nagyformátumú CAD plotter gazdaságos működtetésének és kimagasló nyomtatási minőségének köszönhetően.
  canon imageprograf ipf760 a/0 plotter
 • Az iPF765-es nyomtató hasonlít az iPF760 plotterhez, de beépített 250 GB merevlemezzel látták el. Az iPF 765 plotter a vállalati CAD és GIS piac több felhasználós, univerzális nyomtatója.
  canon imageprograf ipf765 a1 lap
 • Az iPF770 a legnépszerűbb A0 méretű nagyformátumú CAD/GIS nyomtató gazdaságos működtetésének és kimagasló nyomtatási minőségének köszönhetően. Egyszerű, megbízható, kompakt plotter.
  iPF770
 • Az iPF780 a vállalati CAD és GIS piac egyik leggyorsabb színes A0 plottere. Igen hatékony 5 színű nyomtató 300 ml kapacitású tintatartályokkal a leállás nélküli folyamatos nyomtatáshoz.
  Canon imagePROGRAF 780 A0 high-end plotter
 • Az iPF785 a Canon A0-ás CAD/GIS nyomtatóinak csúcsmodellje beépített HDD-val. Gyors, termelékeny, gazdaságos színes nyomtatás üzleti alkalmazásra.
  Canon imagePROGRAF 785 A0 rajznyomtató
 • For the most demanding CAD & GIS work turn to the iPF810. This 44” large format printer delivers exceptional quality, versatility and breathtaking speeds.
 • 44" (B0), reaktív tintarendszerű 5 tintás LFP nyomtató, CAD/GIS/CAM célra. A legnagyobb szélességű plotter a legigényesebb CAD munkákhoz.
  ipf815
 • iPF830 LFP nyomtató, CAD/GIS/CAM felhasználásra. 1 tekercs, 1117,6 mm (44") szélesség, 5 színű dye- és pigmenttinta, 320 GB-os merevlemez
  Canon iPF830 printer
 • iPF840 LFP nyomtató, CAD/GIS/CAM felhasználásra. 2 tekercs, 1117,6 mm (44") szélesség, 5 színű dye- és pigmenttinta, 320 GB-os merevlemez
  Canon iPF840 2 tekercses printer
 • iPF850 LFP nyomtató, CAD/GIS/CAM felhasználásra. 2 tekercs, 1117,6 mm (44") szélesség, 5 színű dye- és pigmenttinta, 320 GB-os merevlemez, nyomatgyűjtő rendszer
  Canon iPF850 2 tekercses printer
 • 43 cm széles (A2) 12 színű fotónyomtató, új Lucia II tintakészlettel és megnövelt nyomtatási sebességgel.
  iPF5100
 • Üzleti nyomtatásra és a produkciós piacra tervezett 24” (A1) nyomtató 8 színű LUCIA pigmentes tintával.
  Canon ipf6000s
 • 24" (A1) széles, 12 színes pigmentes tintarendszerű LFP nyomtató, fotó, grafikai és nyomdai megoldásokra. LUCIA II tintával és megnövelt sebességgel.
  Canon iPF6100
 • A1-es nagyformátumú nyomtató Lucia EX tintával tökéletes fotónagyítások és proofnyomtatások készítéséhez.
  imageprograf 6300 photoprinter
 • A1-es nagyformátumú nyomtató Lucia EX tintával. Tökéletes minőség, termelékenység és gazdaságosság.
  imageprograf 6300 photoprinter
 • A1-es nagyformátumú nyomtató Lucia EX tintával tökéletes fotónagyítások és proofnyomtatások készítéséhez.
  Canon iPF6300 photo printer
 • A1-es nagyformátumú nyomtató Lucia EX tintával tökéletes fotónagyítások és proofnyomtatások készítéséhez.
 • A1-es nagyformátumú nyomtató Lucia EX tintával tökéletes fotónagyítások és proofnyomtatások készítéséhez. Opcionális spektrofotométerrel a színhelyes nyomatókért.
  Canon imagePROGRAF iPF6450
 • A1-es nagyformátumú nyomtató Lucia EX tintával. Tökéletes minőség, termelékenység és gazdaságosság.
  Canon imageprograf 6400s sign printer
 • A1-es nagyformátumú nyomtató 6 színű Lucia EX tintával. Kiváló minőség, termelékenység és gazdaságosság.
  61 cm 6 színnel
 • Üzleti nyomtatásra és a produkciós piacra tervezett 44” nyomtató 8 színű LUCIA pigmentes tintával. Akár 32,5 négyzetmétert nyomtathat óránként.
  Canon iPF8000S plakátnyomtató
 • 111 cm széles, 12 színű nagyformátumú nyomtató fényképészeti és képzőművészeti nyomtatáshoz.
  iPF8100
 • B0+ nyomtató 12 színű Lucia EX tintával. Tökéletes fotónagyítások, művészi giclée nyomtatások és nagyformátumú proof készítéséhez.
  Canon ipf8300 professzionális B0 fotóprinter
 • B0+ nyomtató 8 színű Canon Lucia EX tintával. Nagy termelékenység a lenyűgöző minőség mellett.
  Canon ipf8300S professzionális B0 printer
 • 112 cm-es (B0+) nyomtató 12 színű Lucia EX tintával. Tökéletes fotónagyítások, művészi giclée nyomtatások és nagyformátumú proof készítéséhez.
  Canon ipf8300 professzionális B0 fotóprinter
 • B0+ nyomtató 8 színű Canon Lucia EX tintával. Nagy termelékenység a lenyűgöző minőség mellett.
  Canon iPF8400S termelékeny, gazdaságos, minőségi fotorealisztikus nyomtatás
 • B0+ grafikai nyomtató 6 színű Canon Lucia EX tintával. Nagy termelékenység a lenyűgöző minőség mellett.
  ipf8400se
 • A Canon új 60" szélesformátumú nyomtatója poszter- és feliratnyomtatáshoz. Nagy sebességű, minőségi megoldás bérnyomtató cégeknek és digitális nyomdáknak.
  iPF9000S
 • 152 cm széles, 12 színnel dolgozó profi nyomtató. Fényképészeti és képzőművészeti nyomtatás felsőfokon.
  iPF9100
 • 152 cm széles, 12 színnel dolgozó profi nyomtató. Fényképészeti és képzőművészeti nyomtatás felsőfokon.
  Canon iPF 9400
 • 152 cm széles, 8 színnel dolgozó plakátnyomtató. Gyors, széles, környezetbarát, gazdaságos.


Canon

Jobb oldali blokkok

Canon nagyformátumú nyomtatók

nyomtatók - nyomathordozók - tinták - tartozékok - kiegészítők - alkatrészek
---
bemutatóterem - szaktanácsadás - nyomtatás - üzembe helyezés - szakszerviz

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu