Bal oldali blokk

Contex

A Contex honlapja:

www.contex.com


Contex YouTube csatornája:

Contex

szélesformátumú irodai szkenner "Jobb, mint az eredeti."

A Contex a világon a legnagyobb a nagyformátumú képalkotási eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó cégek között.

A Contex nagyformátumú szkennerek és nagyformátumú szkenner-szoftverek megoldást kínálnak a monokróm és színes szkenneléshez, archiváláshoz és széles formátumú másoláshoz. Kitűnően alkalmazhatók a reprográfia, műszaki tervezés, CAD, GIS, térképészet, grafika, dokumentum archiválás, stb, területén. Használhatják fénymásoló szalonokban, pre-press stúdiókban, plakátnyomdákban, építész- és mérnökirodákban.

Contex dealer A Digit Számítástechnika már több, mint két évtizede a professzionális nagyformátumú digitális megjelenítés eszközeinek szakértője.

A Digit Számítástechnika a CONTEX Scanning Technology A/S (Dánia, USA) hivatalos disztribútora és márkaszervize.

Contex műszaki szkennerek CAD / GIS felhasználásra

Hatékony, gazdaságos, továbbfejleszthető CIS technológiájú nagyformátumú szkennerek 24-112 cm szélességben.

 • A nagy síkágyas felület, a gyors beolvasási sebesség, a rendkívül sokoldalúan használható dizájn teszik az IQ FLEX szkennert tökéletes megoldássá az igényes felhasználóknak. Megóvhatja értékes, törékeny eredetijeit: gyöngéden helyezze őket a szkenner nagy lapos felületére. Könyvek, nagyméretű dokumentumok digitalizálásának tökéletes eszköze.
  A2 (A1) színes síkágyas szkenner
 • A1 és A0 méretű szkennerek. Időt és helyet takaríthat meg ha méretes mérnöki dokumentumait, műszaki rajzait házon belül tudja beszkennelni. Könnyű és kompakt kivitelű, gazdaságos megoldás szkenneléshez, archiváláshoz, dokumentumok megosztásához, felhőben tárolásához.
  SD One + gazdaságos szélesformátumú szkenner
 • A nagyformátumú szkennelés, másolás és kommunikáció új olcsó módja.
  A1 méretű egyszerűen használható, nagy felbontású, robusztus szkenner a legalacsonyabb áron.
 • A széles formátumú 5. generációs Contex CIS szkennerek megnövelt sebessége még nagyobb termelékenységet biztosít. Hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Műszaki dokumentumok, térképek digitalizálásához. Nagyformátumú munkacsoportos szkenner.
  Contex IQ Quattro X 36" és 44" szkennerek

Contex reprográfiai szkennerek fényképészeti és művészeti felhasználásra

Csúcsminőségű, professzionális nagyformátumú szkennerek 4-linear CCD érzékelőkkel, 91-127 cm beolvasási szélességgel.

 • Hatékony módszer a felbecsülhetetlen értékű műalkotások szkennelésére múzeumoknak, művészeti galériáknak, másolószalonoknak és másoknak is.
 • HD Ultra X sorozatú 36" és 42" szkennerek: a legjobb képminőség, termelékenység, sokoldalúság. A HD Ultra X széles formátumú szkennereket azoknak tervezték, akik sokat szkennelnek, igénylik a minőségi maximumot és minden munkát meg akarnak tudni csinálni. A HD Ultra X a piac leggyorsabb széles formátumú szkennere.
  HD Ultra X 36 & 42
 • HD Ultra X szkenner: új kategória a nagyformátumú képi beolvasásban. Valódi 60 hüvelyk széles színes CCD szkenner. Az eddigi legnagyobb és leggyorsabb szkenner. Hatékony, gyors, sokoldalú.
  HD Ultra X 60

Színes rajzmásolók, multifunkciós rendszerek (MFP)

A Contex szkennerekből és nagyformátumú nyomtatóból komplex másoló-, archiváló-, dokumentummegosztó- rendszer építhető fel.

 • Új megközelítés a széles formátumú szkennelésben: Önre és a munkájára összpontosít, ugyanakkor kitolja a szkennelési technológia határait. Könnyen beállítható és használható, mégis hihetetlenül rugalmas. Wi-Fi, az intuitív érintőképernyő, sok féle nyomtató támogatása... A Contex SD One MF az LFP nyomtatót egy prémium MFP-vé varázsolja.
 • Egy széles Contex szkennerrel a nagyformátumú nyomtatóból egy nagy teljesítményű MFP másolórendszer válhat. Szinte minden nagyformátumú nyomtatóhoz illeszthető, legyen az akár Canon, akár Epson, akár HP.

Contex szoftverek

 • Nextimage, a Contex szkennerek felhasználói szoftvere. Nem csak szkennelni lehet vele, de javítja a képminőséget, másol, nyomtat, emailt küld, megosztja a dokumentumokat.
  Nextimage

Korábbi, már nem gyártott Contex szkennerek

 • A1 és A0 méretű szkennerek. Időt és helyet takaríthat meg ha méretes mérnöki dokumentumait, műszaki rajzait házon belül tudja beszkennelni. Könnyű és kompakt kivitelű, gazdaságos megoldás szkenneléshez, archiváláshoz, dokumentumok megosztásához, felhőben tárolásához.
  SD ONE gazdaságos lapszkenner
 • A nagyformátumú szkennelés, másolás és kommunikáció új olcsó módja.
  A1 méretű egyszerűen használható, nagy felbontású, robusztus szkenner a legalacsonyabb áron.
  XD2490
 • A nagyformátumú szkennelés, másolás és kommunikáció új olcsó módja.
  A1 méretű egyszerűen használható, nagy felbontású, robusztus szkenner a legalacsonyabb áron.
  XD2490
 • Kompakt, hordozható 36” szkennerek. Könnyű felépítés, egyszerű használat és rendkívül jó ár. Az Ön irodájának is szüksége van rá, ha pénzt és időt akar megtakarítani A0+ térképek vagy tervrajzok beszkennelésénél.
  A0 szkenner: jó ár, hordozható
 • A 36" (A0) szkennerek hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Az eredmény professzionális. A legújabb CIS szkenner műszaki dokumentumok, térképek digitalizálásához. A gyors szkenner támogatja a csoportmunkát is.
  Contex IQ Quattro 36" A0 színes szkenner
 • A nagyformátumú 44" szkennerek hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Az eredmény professzionális - valós 1200 dpi felbontással és akár másodpercenként 25 cm sebességgel.
  Contex SD 4490 color scanner
 • A nagyformátumú 44" szkennerek hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Az eredmény professzionális. A legújabb CIS szkenner műszaki dokumentumok, térképek digitalizálásához.
  IQ 4400 CIS szkenner
 • A széles formátumú 44" szkennerek hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Az eredmény professzionális. A legújabb CIS szkenner műszaki dokumentumok, térképek digitalizálásához. Nagyformátumú munkacsoportos szkenner.
  Contex IQ Quattro 44
 • Nyomtatóból kommunikátort! A nagyformátumú multifunkciós megoldások új osztálya. A plug-and-play egyszerűségével szkennelhet, másolhat, nyomtathat és kommunikálhat.
 • Színes síkágyas A2-es lapszkenner, A1-es lap beolvasási képességgel. Beépített másolási, beolvasási funkció. Hihetetlen flexibilitás, lenyűgöző sebesség.
  A2 szkenner
 • A Contex szkenner technológia biztosítja a térképek apró feliratainak, finom részleteinek, különböző színárnyalatainak minőségi és megbízható beolvasását.
 • Színes síkágyas A2-es lapszkenner. Beépített másolási, beolvasási funkció - PC nélkül is használható. 45,7cm x 61cm beolvasási méret. 1 db 4-linear CCD.
 • Színes A1 szkenner. 63,5cm (25") beolvasási szélesség. 15mm dokumentum vastagság. 1 db tri-linear CCD. 48 bit beolvasási színmélység. 16 bites szürkeárnyalatos beolvasás.
 • The Contex HD4230i features four 48-bit color 4-channel CCD cameras that supply 120,000 pixels of information to an all-new, on-board image processing engine. The scanner can be directly connected to the PC using the USB interface or can be shared on the network via the LAN interface.
 • A HD Ultra széles formátumú szkennereket azoknak tervezték, akik sokat szkennelnek, igénylik a minőségi maximumot és minden munkát meg akarnak tudni csinálni.
 • HD szkennerek: ha a nagy méret önmagában nem elég. A bevált CCD technológiájú 54" széles HD szkennerek kitűnő képminőséget produkálnak - legyen szó akár művészi alkotások, fotók, térképek vagy rajzok, dokumentumok szkenneléséről. Beolvashatóak vele vastag, hajtogatott vagy gyűrött eredeti is.
 • Professzionális multifunkciós szkenner- és másoló-állomás. Mindent egyben vagy illesztheti meglévő plotteréhez is.
  szkenner, másoló, nyomtató
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu