Marabu North America (Clearstar)

Marabu North America (Clearstar) A 30 éves Digit Számítástechnika a nagyformátumú digitális megjelenítés szakértője.

A Digit Számítástechnika a Marabu North America
(korábban Clearstar Coatings) hivatalos viszonteladója, a ClearShield, ClearJet és StarLam márkák forgalmazója.

ClearShield és ClearJet lamináló folyadékok, UV-védő bevonatok

A ClearShield egy vízbázisú átlátszó bevonat vízre nem érzékeny anyagok bevonásához. Elsősorban a piezo, a pigmentes tintával működő thermo-inkjet, valamint az elektrosztatikus nagyformátumú és széles formátumú nyomtatókkal nyomtatott vízre nem érzékeny nyomathordozókra lett fejlesztve. Használható a hagyományos 'sign' anyagokra is.
A ClearJet átlátszó bevonat a vízre érzékeny felületekre tervezett védelem.

  • Az átlátszó védőbevonat vagy folyadékos laminátum egy alacsony költségű lehetőség tintasugaras nyomatok, reklámtáblák, plakátok, művésznyomatok, bannerek védelmére.
    ClearShield vízbázisú lamináló folyadék
  • A ClearJet kiváló tulajdonságú laminálófolyadékok a vízre érzékeny tintával készült nyomathordozók, anyagok, termékek védelmére szolgálnak. Megvédi a tintát az ultraviola sugárzástól, a kopástól és rongálódástól, vegyszerekkel és vízzel szemben ellenállóvá teszi az anyagot.
    Clearjet solvent alapú laminálófolyadék
  • ClearShield Anti-Graffiti is a 2-component, water-based liquid laminate with excellent chemical resistance. Perfect coating for applications in areas where there is a high risk of vandalism from graffiti.

Folyadékos laminálógép

  • A StarLam 1600R folyadékos laminálógép sima, összefüggő bevonatot képez a vízbázisú ClearShield folyékony laminátum felhordásával. 160 cm szélességi a legkülönbözőbb anyagok felületvédelme oldhatja meg gyorsan és egyszerűen.
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu