Wasatch SoftRIP TX

Wasatch SoftRIP TX

Wasatch SoftRIP TX - Digital Fabric Printing Toolkit
textilnyomtatas

Kifejezetten a digitális textilnyomtatás igényeihez fejlesztett nyomtatószoftver.


A SoftRIP TX igen hatékony eszközökkel rendelkezik ahhoz, hogy idő és anyagveszteség nélkül termelhessen. Rendelkezik az eredeti Wasatch SoftRIP nyomtatást menedzselő szoftver (RIP) összes funkciójával, ráadásul tartalmazza a textilnyomtatókhoz szükséges különleges funkciókat is.


Legfontosabb tulajdonságai

  • Hatékony, varratnélküli képismétlés: a Wasatch exkluzív újramintavételezési technológiája segítségével kis fájlokból is képes látható varrat nélküli ismétlődő mintákat készíteni.
  • színösszeállítások támogatása (Unmatched Colorway Support): a textilterveknél tipikus többszörös színösszeállításokhoz és indexelt TIFF fájlokhoz kifejlesztett SoftRIP TX lehetővé teszi a többszörös színösszeállítások (multiple colorway) létrehozását, megtekintését, szerkesztését és rendezését a képernyőn.
  • Digital Engraving Data Support: elfogadja a szürkeárnyalatos (grayscale) LAB TIFF fájlokat, majd hozzárendelheti és editálhatja a színpalettát a kompozit színkimenet elkészítése előtt.
    A színösszeállítások kijelölhetők LAB értékeikkel
  • és használhatóak a SoftRIP TX színadatbázisában.
  • Színadatbázis és színminta-gyüjtemény: a színadatbázis (Color Database) alkalmazásával az Ön saját, elnevezett színeit használhatja. A színeket - kívánságának megfelelően - akár az ICC színkalibrációs folyamaton keresztül, akár közvetlenül kiküldheti a nyomtatóra.
  • Color Atlas Generator:
    a színatlasz használatával pontosan megfeleltetheti a kívánt színt bármilyen hordozóra nyomott eredménynek. Adjon meg és nyomtasson ki egy színmintát (color swatch) közvetlenül a kívánt textiliára. Végezze el a textíliával szükséges utómunkálatokat. A kapott eredményt hasonlítsa össze a mintával. A megfelelő színt bármikor reprodukálhatja ha a minta RGB-összetevő értékeit megadja a SoftRIP-nek.

textilnyomtatás

A WASATCH magyarországi forgalmazója a Digit Számítástechnika (tel.: (1) 224.5456, honlap: www.nagyformatumu.hu)

Ár: 0,00Ft

Jobb oldali blokkok

Tudta Ön?

Hogy a regisztrált Wasatch SoftRIP nyomtatószoftvert fél éven keresztül ingyenesen frissítheti?
Hogy a gyártó szakemberei 180 napon keresztül ingyenes műszaki segítségnyújtást biztosítanak telefonon, faxon vagy emailben?

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu