Tesztgyőztes a HOLDON MIDI

Tesztgyőztes a HOLDON MIDI

gond nélküli rögzítés


Kilenc társát maga mögé utasítva, tesztgyőztes lett a HOLDON MIDI a svéd "Praktiskt Båtägande" hajózási magazin rögzítőcsipesz tesztjén.


A vizsgált kategóriákban - minőség, fogyasztóbarát tulajdonságok, rögzítési teljesítmény és újrahasználhatóság - maximális teljesítményt nyújtó műanyag csipesz a magazin értékelése szerint finom részleteiben is okosan kigondolt tervezésű, lehetővé téve a hajózási szempontból fontos egykezes rögzítést is.

hajó, motorcsónak, jacht letakarás hajóponyvával

ponyvarögzítő klip, spanifer teszt

A lap kiemeli a ponyva klip kedvező ár-érték arányát, és megnövelt tartósságát, amely biztosítja, hogy a terhelés növekedésével egyre erősebbé váljon a rögzítés.


Forrás: A hajóponyvák rögzítésére alkalmas áthelyezhető ponyvakellékek tesztje angol fordításban itt olvasható.



h
oldon midi
- ismertető, adatlap - ár, rendelés



A többször használható műanyagkapocs nélkülözhetetlen mindenféle ponyva és fólia feszítésénél. A HOLDON világszerte a anyagrögzítő műanyagcsipesz… és nem véletlenül. Praktikus, mert szerszám nélkül felszerelhető. Közkedvelt, mert könnyen kezelhető, újra felhasználható, rendkívül biztonságosan rögzít és tartósan terhelhető. Sokoldalú, mert sátorveréskor éppúgy használható, mint ponyvarögzítéshez, de a kertben fóliafeszítésre is kiválóan alkalmas, sőt a díszletkészítők is kedvelik.

Copyright (c) Digit Bt., Všetky práva vyhradené. - www.nagyformatumu.hu/sk/ - kontakt - sk