Contex HD Ultra X 36" és 42" szkennerek

Contex HD Ultra X 36" és 42" szkennerek

HD Ultra X széles formátumú szkennerek


A Contex HD Ultra X szkenner a lehető legjobb képminőséget tudja a mai világban, ráadásul háromszor olyan gyorsan, mint az eddigi nagyformátumú szkennerek.

Nem számít, hogy nagyméretű térképet, vékony újságpapírt, gyűrött rajzot, színes plakátot vagy képzőművészeti alkotást kell szkennelnie - első próbálkozásra sikerülni fog minden részletet kiváló minőségben digitalizálni. akkor mindig elfog minden részletét, az első próbálkozásom. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a műszaki szakemberek, grafikusok és másolószalonok igényeinek is, a HD Ultra egyszerűen a legjobb széles formátumú szkenner a piacon.

szkenner

Termelékenység

szkenner

Minőség
 • Felismeri a valós méretet
 • Több, mint kétszer olyan gyors színesben
 • 17,8 ips beolvasási sebesség
 • Statikus feltöltődés nélküli, érintésmentes üveg-rendszer
 • Egyedi Fujifilm objektívek
 • A legújabb Contex Perfect Light LED technológia
 • Új, 5. generációs, 1200 dpi-s CCD optika

szkenner

Flexibilitás

szkenner

Workflow
 • OTAC optimális vastagság beállítás automatikusan 15 mm vastagságig
 • Érzékeny, sérülékeny eredetik kezelése
 • 7 mm mélységélesség
 • 3 féle beolvasási szélesség: 92 cm - 107 cm - 152 cm
 • Önálló szkenner vagy minden-egyben vagy másolóállomás
 • Díjnyertes Nextimage 5 szoftver

Price: 0,00Ft

Contex HD Ultra X szkennerek

Műszaki jellemzők a jobb oldalon letölthető adatlapon láthatók.

Az 5 legfontosabb előny

Kimagasló minőségű optika

 • A Contex CCD-s szkennereiben prémium minőségű Fujifilm objektívek vannak, hogy a nagy felbontású képeket a lehető legjobb minőségben kapja meg.

Instant-ON

 • Értékes időt takaríthat meg azzal, hogy bármikor azonnal megkezdheti a szkennelést, nem kell a szkenner bemelegedésére várnia.

Méretfelismerés

 • Nem kell megmondania a szkennernek, hogy mit tegyen. Magától felismeri a beolvasandó dokumentum szélességét.

OTAC (Optimised Thickness Adjustment Control)

 • Egyszerűen digitalizálhat akár 15 mm vastag eredetiket is. Egy kar megnyomásával nagyon gyorsan optimalizálhatja a szkennert a vékony vagy vastag dokumentumokhoz.

Sebesség

 • Három különböző sebesség választható egyszerűen az érintőpanelen, igazodva a feladathoz és a dokumentum követelményeihez.

Csúcstechnológia a Contex HD Ultra sorozatú széles formátumú szkennerekben

A Contex a világ legnagyobb fejlesztője és gyártója a széles formátumú képbeolvasási megoldások területén. Innovatív technológiával és fejlett szkennelési és másolási szoftver megoldásokkal vezeti a piacot. A HD Ultra sorozat számos egyedi fejlesztéssel, kulcstechnológia alkalmazásával igyekszik megfelelni a legmagasabb igényeknek is.

CCD technológia

A Contex HD Ultra nagy formátumú szkennerek minden részletet fejlett 48 bites CCD technológiával olvasnak be. A CCD érzékelők, kombinálva a Contex Natural Light megvilágítással és a kiváló minőségű optikákkal biztosítják a lehető legjobb minőségű beolvasást minden egyes munkánál.
Fujilens objektív

Fujifilm lencsék

Ugyanúgy, mint a fényképészetnél a kép minősége legnagyobb részt az alkalmazott lencsék minőségén múlik. A szkenner felbontásához fejlesztett különleges objektívekkel elkerülhető a szokásos optika okozta problémák (egyenetlen élesség, kromatikus abberáció, elszíneződés (color fringing: fekete vonalak megjelenése a színekben)). Ezért használ a Contex a CCD szkennerekben egyedileg fejlesztett és illesztett Fujifilm optikát.

Teljes 48 bites workflow

A legjobb eredmény eléréséhez a szkennernek és a szoftvernek a teljes 48 bites adatállománnyal kell végig dolgoznia. Míg más szkennerek nem használják a teljes adatmennyiséget (információveszteség), a HD Ultra - egyedül a világon - valós 48 bites adattal dolgozik.

X-Rite ICC profilok

Az X-Rite által generált színprofilok biztosítják a legteljesebb színhűséget az igényes munkákhoz. Az X-Rite a színtudományok és technológia terén világvezető.
színtér

Adobe RGB, Device RGB és sRGB

A Contex HD Ultra szkennerek felhasználói számos színtér közül választhatnak. Az általánosan elterjedt sRGB mellett, a HD Ultra nagyobb színterjedelmet biztosító színtereket is kínál a színekre érzékeny specialistáknak.
Az Adobe RGB és Device RGB színterek az sRGB-nél nagyobb gamutja különösen a nagyon világos vagy az erősen szaturált részletek megjelenítésének lehetőségénél mutatkozik meg.

Contex Natural Light

A különleges fényforrások (Color Rendering Index, CRI > 95) a legpontosabb színvisszaadáshoz szükségesek. A CCD önmagában is nagy felbontású és képes a 48 bites beolvasásra, de csak a Contex szkennerei bírják végig feldolgozni a 48 bites adatmennyiséget - biztosítva ezzel napjaink legpontosabb, nagyformátumú szkennerből kinyerhető, színes képeit.

USB 3.0 SuperSpeed xDTR3

Az xDTR technológia a SuperSpeed USB 3.0 protokollal kombinálva egyedülállóan gyors átviteli sebességet biztosít.

Nextimage
A Nextimage a Contex szkennerek általános beolvasó alkalmazása, általában minden Contex szkenner szükséges kiegészítője. Sok eszközt tartalmaz fájlok létrehozásához, a beolvasási minőség javításához, képelforgatáshoz, stb.

A Nextimage ismertetője a jobboldali linkek közt érhető el.

Copyright (c) Digit Bt., All rights reserved - www.nagyformatumu.hu/en/ - contacts - en