Habvágó hírek

Habvágó hírek

habvágás ipari környezetben


Megjelenés és működés tekintetében is újdonságokkal szolgál a Coner, jól bevált, professzionális habvágóinál.

piros a habvágó
Az újdonságok - a Digit forgalmazásában - először a bécsi Bauen & Energie szakkiállításon voltak láthatók. A gyártó mindenekelőtt a design-t fejlesztette: ipari formatervezőre bízta a ThermoCut Pro habvágók eddigi hagyományos, fémszínű küllemének javítását. Habvágói ezzel, a metál szín kiegészítéseként, gyönyörű kárminpiros tónust kaptak, amelyhez kitűnően illeszkednek a fehér összekötő huzalok és kiegészítők, valamint a néhány fekete színű alkatrész.


nikecellvágó távirányítóAz izgalmas design-nál is nagyobb érdeklődésre tarthat számot a potenciális használók körében a gép és a működtető számítógép közé beiktatott "távirányító", amelyet a SoftCut vágóprogram legtöbb funkcióját átvéve lehetővé teszi, hogy a számítógép és a habvágó működés közben egymástól távol legyen. Ez ipari csarnokok esetén meglehetősen praktikus, hiszen a habvágás helyszíne nem feltétlenül megfelelő a számítógép használatára. A helyszínen, a habvágó mellett levő LCD kijelzős vezérlőpanellel (távirányítóval) vezérelhető a vágás.

Hasonló LCD-s kezelőpanelt fejlesztett ki a Coner az MCut sorozatú marógépekhez is.

Ossza meg az akció hírét másokkal is a facebookon!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu